2019-09-18 08:48
Pojat U19 (2002-2003)

SM karsintojen II vaihe Salossa 21.-22.9.

SM karsinnat jatkuvat ratkaisevalla toisella vaiheella la-su 21.-22.9. Salossa. Molemmat joukkueemme Honka 1 ja Honka 2 ovat mukana samassa turnauksessa. Valmentajat ilmoittavat pelaajille suoraan ketkä ovat mukana kummankin joukkueen nimetyssä miehistöissä.

Lauantaina lähtö Saloon on klo 13.00 Honkahallilta - joukkueittemme keskinäinen peli alkaa 15.45. Paluu Salosta on hetimiten ottelun päätyttyä ja pelaajien käytyä suihkussa. Saapuminen takaisin Honkahallille on arviolta klo 20. Suosittelen syömään hyvän lounaan ennen matkalle lähtöä. Paluumatkaa varten on syytä varata rahaa ruokailua varten (tai vaihtoehtoisesti hyvät omat eväät).

Sunnuntaina ensimmäinen peli alkaa klo 12 ja siinä ottelussa pelaa keskinäisen ottelun voittaja - lähtö sunnuntai aamuna on klo 9.00 Honkahallilta. Päivän toinen ottelu alkaa klo 14.30 ja siinä pelaa keskinäisen ottelun hävinnyt. Olettaen, että keskinäisen ottelun hävinnyt joukkue voittaa tuon toisen ottelun, niin siinä tapauksessa pelit jatkuvat turnauksen viimeiseen otteluun, joka alkaa klo 18. Jos/kun pelit jatkuvat tuohon viimeiseen otteluun asti, niin saapuminen Espooseen on n klo 22-22.30.
Koska päivä on pitkä, niin pelaajien tulee syödä runsas aamiainen ja varata eväitä/rahaa ruokaan sekä lounaalle että iltaruokaan paluumatkalla.

Fanit tervetulleita mukaan
Matkustamme molempina päivinä Ventoniemen isolla bussilla, johon pitäisi mahtua 40 henkeä, näin ollen kymmenen ensimmäistä halukasta fania kumpanakin päivänä voi halutessaan lähteä kannustamaan joukkueitamme samalla kuljetuksella (kuten vanhempain kokouksessa kerroin ja käytäntö on myös aiemmilta vuosilta, niin kannustajien matka ei kustanna erikseen). Kuten myös sovimme vanhempain kokouksessa, niin pelaajien matkakustannukset jaetaan pelimatkoille osallistuvien kesken. Jokaiselle perheelle lähetetään nyt kauden alkuun 200€ ennakkomaksu, joka kattaa kauden kotiotteluiden tilastoinnin ja tuomarikuluja ja osan pelimatkoista.

Kannustajien ilmoittautumiset kummallekin päivälle tekstiviestillä tai whatsapp viestillä minun puhelimeeni 0500-840 912.

Petri Peltoniemi
Joukkueenjohtaja